dortelma.com
Arçelik 6364 A++ 6 Programlı Bulaşık Makinesi
  • Arçelik 6364 A++ 6 Programlı Bulaşık Makinesi #1
  • Arçelik 6364 A++ 6 Programlı Bulaşık Makinesi #2
  • Arçelik 6364 A++ 6 Programlı Bulaşık Makinesi #3
» Arçelik 6364 A++ 6 Programlı Bulaşık Makinesi
Yorumlar (0)
Stokta Var
Barkod:
  • Favori Ürünlerinize Ekleyin
  • Fiyatı düşünce haber ver

Arçelik 6364 A++ 6 Programlı Bulaşık Makinesi


* Lütfen yetkili servisten önce ürün ambalaj ve kutusunu açmayınız. Yetkili servis gelmeden kutuyu açmanız durumunda ürün garanti dışı kalacaktır.
 

Sizin için tamamen isteklerinize, alışkanlıklarınıza ve ihtiyaçlarınıza göre tasarlanan Arçelik 6364 A++ 6 Programlı Bulaşık Makinesi, hem zamanınızdan hem de bütçenizden tasarruf etmenizi sağlayan pratik kullanımıyla mutfaklarınızın vazgeçilmezi olmaya adaydır. Katlanabilir telleri, yüksekliği ayarlanabilir rafları, hareket edebilen çatal kaşık sepeti ile Arçelik 6364 A++ 6 Programlı Bulaşık Makinesi, geniş yemek takımı olan kullanıcılar için de idealdir.

Bütçe Dostu Tasarımlar Arçelik’te

Prosmart Inverter motor, çoklu program seçeneği, paslanmaz iç gövde ve yarım yük ile çalışma gibi özelliklere sahip olan Arçelik 6364 A++ 6 Programlı Bulaşık Makinesi, özellikle doğa dostu beyaz eşya arayan kullanıcıların tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir bulaşık makinesidir. Bütçenize de katkı sağlayan Arçelik 6364 A++ 6 Programlı Bulaşık Makinesi, A++ enerji sınıfına dâhil olması dolayısıyla az enerji harcayarak doğayı da korur.

Sofralarınızın Şıklığını Makineniz Belirlesin

Sofralarınızın temiz görünümünü sizden çok düşünen Arçelik 6364 A++ 6 Programlı Bulaşık Makinesi, akıllı tasarımıyla mutfağınızın kıymet verdiğiniz özel parçalarını zarar vermeden temizler. Böylece sofralarınızın şıklığı yıllar boyu bozulmaz.

Enerji Tasarrufunu Evinizin Alışkanlığına Dönüştürün

  • Prosmart Inverter motora sahip olan Arçelik 6364 A++ 6 Programlı Bulaşık Makinesi, bu konuda sınıfının en iyisidir. Prosmart Inverter motor, fırçasız motor tasarımıyla sürtünmeyi en aza indirgeyerek makinenizin ömrünü uzatır ve enerji tasarrufu sağlar. Arçelik 6364 A++ 6 Programlı Bulaşık Makinesi, bu özelliği ile bulaşık makinelerinin sessiz çalışmasını sağlayarak makine seslerini aza indirgemek isteyen kullanıcılara da hitap eder.
  • Makinenizin dolmasını beklemek zorunda kalmayacağınız Arçelik 6364 A++ 6 Programlı Bulaşık Makinesi, otomatik yarım yük yıkama özelliği ile ihtiyacınız kadar bulaşık yıkamanızı sağlar. Makinenizi az doluyken de çalıştırabilir, yıkadığınız bulaşık kadar elektrik ve su harcarsınız.
  • Arçelik 6364 A++ 6 Programlı Bulaşık Makinesi modelinde suyun temas ettiği tüm yüzeylerde paslanmaz iç gövde kullanılmıştır. Bu özellik ile makineniz temiz kalır ve bulaşıklarınızda uzun ömürlü yıkama sağlanır.
  • Cam ve bardaklarınızın parlaklığını koruyan ve kullanım ömürlerini uzatan Arçelik 6364 A++ 6 Programlı Bulaşık Makinesi, bardak koruma sistemi ile suyun sertliğini takip ederek bardaklarınızın buğulanmasını, üstlerinde çizgiler oluşmasını ve aşınmalarını engeller.
  • Arçelik 6364 A++ 6 Programlı Bulaşık Makinesi modelinin yüklüyken ayarlanabilen üst sepeti sayesinde makinenizin raylarına zarar vermeden sepet yoğunluklarınızı arttırabilirsiniz. Sepetinizi kontrol etmenize gerek kalmadan gönül rahatlığıyla yerleştirebilir, makineniz dolmasına rağmen sepetinizi kolaylıkla hareket ettirebilirsiniz.

Ustaca Tasarlanmış Kullanışlı Programları Keşfedin

  • Arçelik 6364 A++ 6 Programlı Bulaşık Makinesi, hem günlük masalarınızda hem de çok özel davetlerinizde kullanabileceğiniz 6 adet özel yıkama programına sahiptir. Bulaşıkların kirlilik seviyesine, kullanılan suyun derecesine, yük miktarına ve çalışma sürelerine göre değişen bu 6 program ihtiyaçlarınıza göre tasarlanmıştır. Arçelik 6364 A++ 6 Programlı Bulaşık Makinesi, her durumda kullanabileceğiniz alternatif programlara sahiptir.
  • Kaliteli bir bulaşık makinesinin kapasitesi onun tek çalıştırmada yıkayabildiği bulaşık sayısıyla ölçülebilir. Kaliteli bir bulaşık makinesi olan Arçelik 6364 A++ 6 Programlı Bulaşık Makinesi tek çalıştırmada yaklaşık 140 parça kirli bulaşığı yıkama performansına sahiptir. Kalabalık bir aileye sahipseniz ya da kalabalık masalar hazırlamayı seviyorsanız Arçelik 6364 A++ 6 Programlı Bulaşık Makinesini gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.
  • Tablet deterjan fonksiyonu tablet deterjanların erime hızını programlar. Arçelik 6364 A++ 6 Programlı Bulaşık Makinesi ürününün bu özelliği ile bulaşık tabletleriniz yıkama ve durulama adımlarında farklılaşarak incelik gerektiren kirlerde bile uygun parlaklığı ve kurutmayı sağlar.
  • Hareketli çatal kaşık sepeti özelliğiyle Arçelik 6364 A++ 6 Programlı Bulaşık Makinesi, çatal kaşık sepetinizi alt sepette istediğiniz bölgede konumlandırabilmenizi sağlayarak hacimli bulaşıklarınız için kullanışlı alan yaratır.
  • Arçelik 6364 A++ 6 Programlı Bulaşık Makinesi modelinin zaman erteleme özelliği ile bulaşıklarınız işlerinizi aksatmadan yıkanır. Zaman erteleme özelliğini seçtiğinizde makinenizin çalışmasını 30 dakika ile 24 saat arasında erteleme şansına sahip olursunuz.

Teknik Özellikler

  • Program Sayısı: 6 Programlı
  • Yıkama Kapasitesi: 12 Kişilik
  • Enerji Sınıfı: A++
  • Ürün Boyutları (YxGxD): 85x59,8x60 cm
  • Yıllık Enerji Tüketimi (kWh): 258 kWh
  • Su Tüketimi (lt/program): 10 lt
  • Ses Seviyesi (dB): 47 dB

Arçelik: Geçmişten Bugüne Yeniliğin Öncüsü

Türkiye’nin en köklü markalarından biri olan Arçelik, 1955 yılında İstanbul’da kurulmuştur. Kalıcı ve üstün müşteri memnuniyetini çalışma prensibi haline getiren Arçelik, 30.000 çalışanıyla sadece Türkiye’de değil, dünyada da birçok çevreci ödüle layık görülmüştür. Çevre dostu Arçelik, bünyesindeki 11 marka ile yoluna başarıyla devam etmektedir.

Mutfağınızda Tasarrufa Yer Açın

Bulaşık makinesi bir mutfağın olmazsa olmazıdır. Bulaşık makinesi kullanarak elde yıkamaya göre daha az doğal enerji tüketir, daha az zaman kaybedersiniz. Üstelik sadece doğal enerjileri değil, kendi enerjinizi de korumaya almış olursunuz. Tercihinizi bir bulaşık makinesi almaktan yana kullandığınızda klasikliği ve pratik kullanılabilirliği ile göz dolduran Arçelik 6364 A++ 6 Programlı Bulaşık Makinesi, şık ve ideal tasarımıyla mutfağınızdaki yerini alacaktır.

Hızlı Teslimat

Saat 14:00’a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoda

Müşteri Hizmetleri

Saat 10:00 ile 22:00 08504440444

Güvenli Alışveriş

Adres bilgilerinizi kaydedin. Güvenli alışveriş yapın.

Kolay İade

Aldığınız ürünü iade etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı.