dortelma.com
Bosch SMS46JI00T A+ 6 Programlı Bulaşık Makinesi
  • Bosch SMS46JI00T A+ 6 Programlı Bulaşık Makinesi #1
  • Bosch SMS46JI00T A+ 6 Programlı Bulaşık Makinesi #2
  • Bosch SMS46JI00T A+ 6 Programlı Bulaşık Makinesi #3
  • Bosch SMS46JI00T A+ 6 Programlı Bulaşık Makinesi #4
Bosch » Bosch SMS46JI00T A+ 6 Programlı Bulaşık Makinesi
Yorumlar (0)
Bosch SMS46JI00T A+ 6 Programlı Bulaşık Makinesi
Stokta Var
Barkod:
  • Favori Ürünlerinize Ekleyin
  • Fiyatı düşünce haber ver

Bosch SMS46JI00T A+ 6 Programlı Bulaşık Makinesi

Bosch SMS46JI00T Inox Bulaşık Makinesi, özgün çizgilerle donatılmış farklı tasarımıyla bir adım öne çıkıyor. Ergonomik ve dayanıklı yapısı ile yüksek enerji tasarrufu sağlayan cihaz, bu özellikleri sayesinde kullanıcısına uzun yıllar kullanım olanağı vadediyor. Geniş ailelerin tercih ettiği bir model olan Bosch SMS46JI00T A+ 6 Programlı Inox Bulaşık Makinesi, hijyen konusundan taviz vermeyerek kullanıcıların ilk tercihi olmaya aday görülüyor.

  • Machine Care (makine temizlik) fonksiyonu ile donatılan Bosch SMS46JI00T A+ 6 Programlı Inox Bulaşık Makinesi, kireç ve yağdan kolayca arındırılabiliyor.
  • VarioSpeed özelliği sayesinde neredeyse yarı yarıya kısalan program süresince benzersiz kurutma ve temizlik performansı elde ediliyor.
  • Bardak koruma sistemi ile camdan mamul değerli mutfak ekipmanlarınız için en üst düzeyde koruma  sağlanıyor.
  • Akıllı Dozaj Ayarlama opsiyonu, fazla deterjan kullanımının önüne geçiyor.
  • Paslanmaz çelikten üretilen iç aksamı sayesinde uzun yıllar kullanım olanağı sağlıyor. 

 Performans ve Tüketim Değerleri

  • Yıllık ortalama enerji tüketimi: 290 kWh
  • Kurutma performansı: A
  • Ses Seviyesi: 48 desibel
  • Program Sayısı: 6 adet
  • Ürün ölçüleri (YxGxD): 84.5 x 60 x 60 cm
  • Su Tüketimi (lt/program) : 12 lt

IntensiveZone  ile Mükemmel Temizlik Fonksiyonu

Birçok programla aynı anda çalıştırabileceğiniz IntensiveZone programı, benzer marka ve cihazlardan farklı olarak daha yüksek buhar basıncı yaratıyor. Makinenizde oluşan buhar basıncı, ağır yağlı tencere ve tavalarınızı temizlerken, üst bölümde yer alan tabak çanaklar için daha hassas bir temizleme ortamı oluşturuyor. Bunun yanı sıra makinenizin sessiz, güçlü ve etkili çalışmasına olanak veren EcoSilence Drive motor, yıkama ve kurutma işlemleri sırasında en etkili ve en temiz sonuçlara ulaşmanızı garantiliyor. Bosch SMS46JI00T A+ 6 Programlı Inox Bulaşık Makinesi, ailenizin güvenliğini düşünmeyi de ihmal etmiyor. Cihazınızda yer alan çocuk korumalı kapak sistemi, yıkama esnasında kapağın açılması sebebiyle meydana gelebilecek kazaların da önüne geçiyor. Temizlik konusunda taviz vermeyen geniş aileler için ideal özellik olarak anılan Ekstra Hijyen performansı sayesinde kirli bulaşıklarınız, 10 dakika boyunca 70°C'ye kadar ulaşan sıcaklığa tabi tutularak üstün temizlik elde etmenize olanak sağlanıyor.

Yük Sensörü ve Zaman Erteleme Fonksiyonu ile Enerji Tasarrufu

Yük miktarını algılayan hız sensörü sayesinde makinenizin ihtiyacına uygun düzeyde su seviyesi kolaylıkla ayarlanıyor. Yapılan bu hassas ayarlama sayesinde elektrikten ve sudan tasarruf edilerek aile bütçesine katkı sağlanıyor. Bosch firmasının geliştirmiş olduğu yenilikçi ActiveWater teknolojisiyle donatılmış Bosch SMS46JI00T A+ 6 Programlı Inox Bulaşık Makinesi, sahip olduğu zaman erteleme opsiyonu sayesinde ürününüzü günün istediğiniz bir zaman diliminde rahatça kullanabilmenizi sağlıyor.

En İyi Temizlik Sonuçları

Günlük kullandığınız mutfak araç gereçlerine nazaran daha fazla özene ihtiyaç duyan hassas cam eşyaların hijyenini sağlamak için Bosch mühendisleri tarafından özel olarak geliştirilen Bardak 40° programı, en düşük sıcaklıklarda bile en yüksek yıkama ve kurutma performansına ulaşmanızı kolaylaştırıyor. Suyun sertlik derecesini ölçerek yıkama işlemini programlayan AquaSensor sistemi, bardak ve kadehlerinizde meydana gelen çizilme ve su lekelerini minimize etmeyi sağlıyor. Teknolojik yeniliklerle donatılmış olan Bosch SMS46JI00T A+ 6 Programlı Inox Bulaşık Makinesi VarioSpeed opsiyonuyla yıkama süresini yarı yarıya indirme avantajı sağlıyor.

Sizin için en iyisini sunmayı hedefleyen cihazın kutusunda gerekli montaj unsurları, kullanma kılavuzu ve garantiye dair belgeler de yer alıyor.

Bosch: Yaşam için Teknolojik Yenilikler Sunar

1910 yılında açtığı tesisle Türkiye’deki faaliyetine başlayan Bosch ilk fabrikasını 1972 senesinde Bursa’da açtı. Grup, dünyanın ikinci büyük beyaz eşya üreticisidir. 14 markasıyla, dünyanın dört bir tarafında toplam 41 fabrikada teknolojik yenilikler yapan ve yaşam için teknoloji üretmekten vazgeçmeyen Bosch Grubu, sıra dışı çizgileri ve çağdaş tasarımlarıyla piyasadaki yerini her zaman koruyor

 

Hızlı Teslimat

Saat 14:00’a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoda

Müşteri Hizmetleri

Saat 10:00 ile 22:00 08504440444

Güvenli Alışveriş

Adres bilgilerinizi kaydedin. Güvenli alışveriş yapın.

Kolay İade

Aldığınız ürünü iade etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı.