dortelma.com
Canon Eos 200D 18-55Mm 24.2Mp 3.0' Dslr Fotoğraf Makinesi
  • Canon Eos 200D 18-55Mm 24.2Mp 3.0' Dslr Fotoğraf Makinesi #1
  • Canon Eos 200D 18-55Mm 24.2Mp 3.0' Dslr Fotoğraf Makinesi #2
  • Canon Eos 200D 18-55Mm 24.2Mp 3.0' Dslr Fotoğraf Makinesi #3
  • Canon Eos 200D 18-55Mm 24.2Mp 3.0' Dslr Fotoğraf Makinesi #4
  • Canon Eos 200D 18-55Mm 24.2Mp 3.0' Dslr Fotoğraf Makinesi #5
Canon » Canon Eos 200D 18-55Mm 24.2Mp 3.0" Dslr Fotoğraf Makinesi
Yorumlar (0)
Stokta Var
Barkod:
  • Favori Ürünlerinize Ekleyin
  • Fiyatı düşünce haber ver

Canon Eos 200D 18-55Mm 24.2Mp 3.0" Dslr Fotoğraf Makinesi


Canon EOS 200D DSLR Fotoğraf Makinesi İncelemesi ve Özellikleri
Canon EOS 200D dijital fotoğraf makinesi, yenilenen özellikleri ve kullanıcı dostu gövdesi ile giriş sınıfı DSLR kullanıcılarının en gözde tercihi. 24.2MP APS-C CMOS sensör yapısı, DIGIC 7 Görüntü işlemcisi, hareketli ve dokunmatik 3.0" LCD ekranı ve daha birçok özelliği ile kendini ön plana çıkaran bir model. Dahili WiFi ve NFC sayesinde anında fotoğraf baskıları alabilirken mobil cihazınız ile EOS 200D'nizi uzaktan kontrol edebilir ve sosyal paylaşımlar için çekimlerinizi mobil cihazlarınıza aktarabilirsiniz.

 


CANON EOS 200D
Hayatınıza bağlanan kompakt, basit ve çok yönlü bir fotoğraf makinesi

 


EOS 200D'yı keşfedin
Muhteşem fotoğraflar ve videolar çekmek hiç bu kadar kolay olmamıştı

 

 

Özenle geliştirilmiş tasarım
Akıllı telefonunuzdakine benzer sezgisel kontroller ve dokunmatik ekran ile EOS 200D'nın kullanımı ilk andan itibaren kolaydır. Dünyayı olduğu gibi görmek için parlak optik vizörle veya benzersiz perspektiflerden çekim yapmanıza yardımcı olmak için dönebilen Değişken Açılı ekranla çekim yapın.

 


Yıllarca seveceğiniz fotoğraflar
Zengin ayrıntılara ve renklere sahip, doğrudan fotoğraf makinesinde muhteşem görünen 24,2 megapiksel fotoğraflar çekin. Büyük baskılar, fotoğraf albümleri ve çevrimiçi galerilerin yanı sıra fotoğraflarınızla hikayeler anlatmak için idealdir. EOS 200D'da DIGIC 7 işlemci kullandık; bu sayede düşük ışık koşullarında çekim yapabilir ve Dual Pixel CMOS AF ile dünyanın en hızlı Canlı Kontrol odaklamasını sunar.*

 

 

Sığ odakla çekim yapın
EOS 200D'nın büyük APS-C sensörüyle sığ alan derinliğinde çekim yapmak kolaydır. Bu, portreler için idealdir. Güzel bulanıklığa sahip bir arka planla yüzlerin son derece net olmasını sağlayın. Bu, dünya çapındaki profesyonel fotoğrafçılar tarafından kullanılan bir yöntemdir.

 


Daha fazla taşınabilirlik. Daha fazla fotoğraf. Daha fazla yerde
EOS 200D, Değişken Açılı ekrana sahip dünyanın en hafif DSLR'sidir¹ ve DSLR fotoğrafçılığının keyfini daha fazla yerde çıkarmanız için ağırlık yapmadan taşınacak şekilde tasarlanmıştır. Makineyi tatile, partilere ve kutlamalara götürün veya yaratıcı hissettiğiniz anlarda makineyle yürüyüşe çıkın.

 

 

Nasıl çekim yapacaksınız?
Fotoğraf makinesini ne şekilde kullanırsanız kullanın, EOS 200D aynı hızlı odaklamayı ve hızlı, hassas performansı sunar. Dünyayı olduğu gibi gösteren ve takılma yapmayan optik vizörü kullanarak çekim yapın veya akıllı telefon benzeri Değişken Açılı ekranı kullanarak kompozisyon oluşturun ve dünyanın en hızlı Canlı Kontrol AF performansının keyfini çıkarın.*

 


Film çekimi de artık çok kolay
Sürekli odaklama yapan Dual Pixel CMOS AF ile mükemmel kalitede Full HD filmlerin çekimi kolaydır.

 

 

Mükemmel fotoğrafçılık dersi
EOS 200D'nın rehberli kullanıcı arabirimi, yaratmak istediğiniz efekt için doğru ayarları seçmenize yardımcı olur. Kişisel fotoğrafçılık eğitmeniniz yanı başınızdaymış gibi hissettirir.

 

 

Akıllı cihazlarınızla birlikte çalışır
Akıllı telefonunuz veya tablet bilgisayarınızdan² EOS 200D'daki fotoğraflara kolayca göz atın, fotoğrafları kolayca düzenleyin ve paylaşın. Her zaman açık Düşük Enerjili Bluetooth® bağlantısı sayesinde fotoğraf makinesi çantanızdayken bile makineye erişebilirsiniz.

 


EOS ailesine hoş geldiniz
Yaratıcılığınız geliştikçe fotoğraf makinesi, aksesuar ve 80'ni aşkın lens çeşitleri sistemimiz de gelişerek ihtiyaçlarınızı karşılar.

 

Hızlı Teslimat

Saat 14:00’a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoda

Müşteri Hizmetleri

Saat 10:00 ile 22:00 08504440444

Güvenli Alışveriş

Adres bilgilerinizi kaydedin. Güvenli alışveriş yapın.

Kolay İade

Aldığınız ürünü iade etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı.