dortelma.com
Insteon Akıllı Termostat 2732-422
  • Insteon Akıllı Termostat 2732-422 #1
  • Insteon Akıllı Termostat 2732-422 #2
Insteon » Insteon Akıllı Termostat 2732-422
Yorumlar (0)
Stokta Var
Barkod:
  • Favori Ürünlerinize Ekleyin
  • Fiyatı düşünce haber ver

Insteon Akıllı Termostat 2732-422

Insteon Akıllı Termostat; sera, depo, ağıl ve server odası gibi birbirinden farklı kapalı alanlar için ideal ısı kontrolü sağlıyor. LED aydınlatmalı geniş ekran üzerinden veya mobil cihazınızdan anlık bilgileri detaylı olarak kontrol edebilmek de mümkün oluyor. Cihaz, geleneksel iklimlendirme yöntemlerinden son teknoloji HVAC kurulumlarına kadar her türlü ısı kontrol ihtiyacı için tercih edilebiliyor.

Farklı İklimlendirme Koşulları için İdeal Çözümler

İklimlendirme yapılacak alanın genişliğine ve büyüklüğüne bağlı olarak bir veya birden fazla termostat montajı gerçekleştirilebiliyor. Insteon mobil yazılım aracılığıyla çok sayıda cihaz entegre bir şekilde çalıştırılabiliyor.

Uzaktan Kontrol Özelliği

Akıllı cep telefonlarından, bilgisayardan, tabletlerden ya da Insteon mini kumandalar üzerinden kablosuz olarak termostat bilgilerine erişilebiliyor. Nem, sıcaklık değerleri ve saat gibi bilgileri anlık olarak takip edebilmek mümkün oluyor.  

Üst Düzey Çalışma Verimliliği

Insteon akıllı termostat, hassas sensörlerinin desteğiyle en özel iklimlendirme koşullarında dahi başarılı veriler elde edebilmesini sağlıyor. Optimum verimlilik ile çalışan termostat, ideal ısı değerlerini korumaya destek oluyor.

Faydalı Kutu İçeriği

Kutu içerisinde Insteon akıllı termostat, kurulum şeması ve kullanım kılavuzu yer alıyor. Kullanım kılavuzundan destek alarak kurulum ve entegrasyon işlemleri zahmetsizce gerçekleştirilebiliyor.

Insteon ile Hayat Çok Daha Kolay

2005 yılında Irvine, Kaliforniya’da kurulan Insteon, ev otomasyonları ve akıllı kitler konusunda uzmanlaşmış markalar arasında yer alıyor. Firma; yeni nesil akıllı ev sistemleri, akıllı termostatlar, duvar anahtarları, lambalar, soketler ve prizler ile hayatı kolaylaştıran çözümler sunuyor.

Pratik Kurulum ve Kullanım Olanağı

Farklı cihazlar arasında veri alımı ve gönderimi sağlayan ağ sistemi sayesinde termostat kolaylıkla kontrol edilebiliyor. Bulut ağ desteği ile internet erişiminin bulunduğu her alandan termostat bilgilerine ulaşabilmek de mümkün oluyor.

Hızlı Teslimat

Saat 14:00’a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoda

Müşteri Hizmetleri

Saat 10:00 ile 22:00 08504440444

Güvenli Alışveriş

Adres bilgilerinizi kaydedin. Güvenli alışveriş yapın.

Kolay İade

Aldığınız ürünü iade etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı.