dortelma.com
Çamaşır Makineleri
LG FH0C9CDHK7.ASSPLTK A++ 17 kg Yıkama / 10 kg Kurutma 1100 Devir Çamaşır Makinesi
  • LG FH0C9CDHK7.ASSPLTK A++ 17 kg Yıkama / 10 kg Kurutma 1100 Devir Çamaşır Makinesi #1
  • LG FH0C9CDHK7.ASSPLTK A++ 17 kg Yıkama / 10 kg Kurutma 1100 Devir Çamaşır Makinesi #2
  • LG FH0C9CDHK7.ASSPLTK A++ 17 kg Yıkama / 10 kg Kurutma 1100 Devir Çamaşır Makinesi #3
LG » LG FH0C9CDHK7.ASSPLTK A++ 17 kg Yıkama / 10 kg Kurutma 1100 Devir Çamaşır Makinesi
Yorumlar (0)
LG FH0C9CDHK7.ASSPLTK A++ 17 kg Yıkama / 10 kg Kurutma 1100 Devir Çamaşır Makinesi
Stokta Var
Barkod:
  • Favori Ürünlerinize Ekleyin
  • Fiyatı düşünce haber ver

LG FH0C9CDHK7.ASSPLTK A++ 17 kg Yıkama / 10 kg Kurutma 1100 Devir Çamaşır Makinesi


* Lütfen yetkili servisten önce ürün ambalaj ve kutusunu açmayınız. Yetkili servis gelmeden kutuyu açmanız durumunda ürün garanti dışı kalacaktır.
 

Günlük hareketlilik içerisinde hayatın hızına yetişmeye çalışırken çamaşırlarınızı hem yıkayıp hem kurutan ve tüm bu işlemlerde çamaşırlarınızı yıpratmadan çamaşır türüne uygun sürelerde işlerinizin tamamlanmasını sağlayan cihazın seçilmesi, önem taşır. LG FH0C9CDHK7.ASSPLTK A++ 17 Kg Yıkama / 10 Kg Kurutma 1100 Devir Çamaşır Makinesi, üstün teknolojik özellikleri ile yıpranmayı en aza indirir  ve kısa sürede çamaşırlarınızı yıkayıp kurutmanızı sağlar.

Daha Az Yıpranma ile Güçlü Yıkama Performansı

  • LG kurutmalı çamaşır makinesi, her kumaş türü için ayrı ayrı optimize edilmiş hareket kombinasyonları sağlayan 6 Motion DD teknolojisi ile üretilmiştir. Böylece güçlü yıkama performansını çamaşırlarınızda en az yıpranma sağlayarak tamamlar; en iyi sonucu almanıza destek sağlar.
  • LG kurutmalı çamaşır makinesinde bulunan TurboWash™ performans özelliği ile çamaşır yıkama süresi 30 dakikaya kadar azaltılır. Bu özellik sayesinde hızla çamaşırlarınızı yıkayarak günlük aktivitelerinize devam edebilirsiniz. Çamaşır makinesinde bulunan Twin Spray özelliği ise hızlı dağılım ve performans için konsantre deterjanla tüm çamaşırları ıslatır.
  • Çamaşırlarınızın sıkma işlemi süresinde durulanmasının hızlanmasını ve iyileştirilmesini sağlayan yüksek basınçlı atomizörlü durulama spreyi, belirlediğiniz performansta sonuç elde etmenize destek sağlar.
  • Çamaşır makinesinde geliştirilmiş santrifüj hareket, deterjanın hızla çözünmesini sağlar. Böylece çamaşırların yıkanması sürecinde daha iyi bir performans elde edilir.
  • Çamaşır yıkama sırasında unutulan çamaşırların eklenmesini sağlayan "durdur-ekle" özelliği sayesinde LG kurutmalı çamaşır makinesinin programlarından hangisi seçilmiş olursa olsun yıkama süresinde 3 sn içerisinde tek tuşla kapak açılır ve unutulan çamaşırlar ilave edilebilir.
  • Çamaşırların üzerindeki alerjen etkiye sahip olan toz akarı ve hayvan tüyü gibi alerjenlerin arındırılmasını sağlayan Allergiene™ özelliği sayesinde buhar, tüm dokulara nüfuz eder ve çamaşırlarda derinlemesine temizlik elde etmenizi sağlar. Bu işlem için en uygun sıcaklık dereceleri kullanılarak alerjenler, tüm kıyafetlerinizden uzaklaştırılır.
  • LG kurutmalı çamaşır makinesinde Inverter Direct Driver teknolojisi ile motor, tambura doğrudan bağlanmıştır. Böylece elektrik tüketimi azaltılır. Ayrıca, daha az enerji ile yıkama performansının ve çamaşır makinesinin dayanıklılığının artması sağlanmış olur. Ses ve titreşimi de azaltan bu özellik sayesinde çamaşır makinesi, güçlü ve sessiz çalışma özelliğine kavuşur.
  • LG kurutmalı çamaşır makinesi, TwinWash™ Mini ile uyumludur ve makinenize eklenme imkanı bulunmaktadır. Bu avantaj sayesinde gün içerisinde sürekli yıkadığınız çamaşırlarınız ana makinede yıkanırken, az miktarda olan ve hassas özellikte olan kıyafetlerinizi aynı anda TwinWash™ Mini ile yıkayabilirsiniz. Böylece, örneğin bebeklerin günlük kıyafetleri hızla yıkanır ve kullanıma hazır hâle gelir. Tercihe bağlı olarak çamaşır makinenize eklenebilecek TwinWash™ Mini ile çamaşırlarınız birikmeden istediğiniz sıklıkta çamaşır yıkama avantajı sağlayabilirsiniz.

Yüksek Performansı Sağlayan Teknik Özellikler

  • Yıkama Kapasitesi : 17kg
  • Kurutma Kapasitesi: 10kg
  • Enerji Tüketimi Yıkama+ Kurutma (kWh/h): 15,8
  • Enerji Tüketimi Yıkama (kWh/h): 3,23
  • Su Tüketimi (lt): 173
  • Ürün Boyutları ( YxGxD ): 99x70x83,5 cm

Daha İyi Yaşamlar İçin LG

Kurulduğu 1958 yılından itibaren müşterilerinin taleplerini iyi anlayarak sağladığı yenilikçi teknolojiler ile optimum çözümler sunmayı hedefleyen LG markası, kullanıcılarının LG ürünleri ile daha iyi yaşamlara yönlenmesine yardımcı olmayı hedeflemektedir.

Hayatınızı Kolaylaştıran Akıllı Özellikler

Akıllı özelliği SmartThinQ™ ile LG FH0C9CDHK7.ASSPLTK A++ 17 Kg Yıkama / 10 Kg Kurutma 1100 Devir Çamaşır Makinesi, sınıfının üst seviyesinde özellikler ile kullanıcılarına sunulmaktadır. Çamaşır makinesi, bu özelliği ile istenilen yerden yönetilip takip edilebilmektedir. Makinede bulunmayan programlar da akıllı telefonlar aracılığı ile indirilip kullanılabilmektedir. Akıllı teşhis özelliği de bulunan çamaşır makinesi, bu sayede, yaşadığınız problemleri hızla çözmenize destek olur.

LG FH0C9CDHK7.ASSPLTK 17 Kg Yıkama 10 Kg Kurutma Makinesi, kurulum için gerekli tüm ekipmanları ve garanti belgesi ile birlikte, kutusu içerisinde teslim edilmektedir.

 

 

Hızlı Teslimat

Saat 14:00’a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoda

Müşteri Hizmetleri

Saat 10:00 ile 22:00 08504440444

Güvenli Alışveriş

Adres bilgilerinizi kaydedin. Güvenli alışveriş yapın.

Kolay İade

Aldığınız ürünü iade etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı.