dortelma.com
LG GN-C702SGGU A++ 530 lt No-Frost Buzdolabı
  • LG GN-C702SGGU A++ 530 lt No-Frost Buzdolabı #1
  • LG GN-C702SGGU A++ 530 lt No-Frost Buzdolabı #2
LG » LG GN-C702SGGU A++ 530 lt No-Frost Buzdolabı
Yorumlar (0)
LG GN-C702SGGU A++ 530 lt No-Frost Buzdolabı
Stokta Var
Barkod:
  • Favori Ürünlerinize Ekleyin
  • Fiyatı düşünce haber ver

LG GN-C702SGGU A++ 530 lt No-Frost Buzdolabı

Özel olarak geliştirilen LinearCooling ve DoorCooling teknolojileriyle her zaman ve her yerde eşit soğutma sağlayan LG GN-C702SGGU No-Frost buzdolabı, geniş hacmi ve şık tarzıyla da dikkat çekiyor. Akıllı tasarımıyla kolay depolamaya olanak tanıyan LG buzdolabı, 530 litrelik geniş kapasitesiyle ihtiyaçlarınızın tamamını karşılıyor. Enerji tasarruflu kompresörü ve A++ sınıfıyla çevre dostu olan LG buzdolabı, LED panel aydınlatmasıyla da verimli bir enerji sağlıyor.

Geliştirilmiş Teknolojileriyle Gösterilen Tam Performans

  • Hızlı ve eşit soğutma özelliği sayesinde etkin bir performans gösteriyor.
  • Dört aşamalı filtre sistemiyle uzun süreli tazelik ve ferahlık sağlıyor.
  • A++ enerji sınıfı ve üstün teknolojisiyle enerjiyi verimli tüketiyor.
  • 530 litrelik geniş hacmiyle tüm ihtiyaçlara karşılık veriyor.
  • Akıllı tasarımı, kolay depolama imkânı sunuyor.

LG No-Frost Buzdolabı, sahip olduğu teknolojilerle üstün bir performans sağlıyor. LineerCooling ve DoorCooling teknolojileri, Multi Air Flow Hızlı ve Eşit Soğutma, Hygiene Fresh özelliği, Inventer Lineer Kompresör, Moving Ice Maker ve Fresh 0 Zone gibi sayısız teknolojiyle donatılan LG buzdolabı, kendi sınıfında öne çıkıyor.

Pişirme öncesinde zaman alan buz çözme problemine de çözüm getiren LG, geliştirdiği Fresh 0 Zone özelliği ile zamandan da tasarruf etmenizi sağlıyor. Sıfır derecelik bölme sayesinde kullanıcılar, buz çözmek için zaman harcamıyor.

Buzdolabının her köşesinde bulunan Multi Air Flow Çoklu Hava Soğutma Kanalları, hızlı ve eşit soğuma olanağı sağlıyor.

Her Noktada Yaşamı Kolaylaştıran Detaylar

Dondurucu Özelliği: No Frost

Ürün Tipi: Çift Kapılı

Enerji Sınıfı: A++

Brüt Hacim: 530 litre (Soğutucu: 383 lt, Dondurucu: 147 lt)

Boyutlar (mm): 780 x 1800 x 730

Yıllık Enerji Tüketimi (kWh): 335

Ses Seviyesi (dB): 42

Akıllı Teşhis Özelliği

Multi Air Flow™ / 3D Soğutma: Var

Hygiene Fresh™: Var

Bioshield™: Var

Temperli Cam Raflar: Var

LED İç Aydınlatma: Var

Nem Kontrollü Sebzelik: Var

Smart Diagnosis™ / Akıllı Teşhis: Var

Uzun Süreli Tazelik ve Ferahlık

Her zaman eşit soğutma sağlayan LineerCooling ve her yerde eşit soğutma sağlayan DoorCooling teknolojileri sayesinde hassas sıcaklık kontrolü yapan LG buzdolabı, sıcaklık dalgalanmasını ±0,5℃ aralığında tutuyor. Daha eşit serinlik ve daha hızlı soğutma özelliği sayesinde LG, besinlerinizin her zaman taze kalmasını sağlıyor. Doğal malzemelerden üretilen dört aşamalı filtre sistemine sahip Hygiene Fresh tasarımı da de yiyeceklerinizi daha taze ve sağlıklı hale getiriyor.

Çevre Dostu Teknoloji

LG buzdolapları, Inverter Lineer Kompresörü sayesinde verimlilik sağlıyor. Geleneksel kompresörlere kıyasla daha az bileşen kullanılarak geliştirilen Inverter Lineer Kompresör, daha az sürtünme noktasına sahip olduğundan dolayı hem verimli hem de sessiz bir çalışma sunuyor.

LED Panel Aydınlatması, yüksek oranda enerji tasarrufu sağlar ve diğer ampul çeşitlerine göre daha uzun ömürlü kullanım vadediyor.

A++ enerji sınıfı olan LG, çevreye dostu teknolojisiyle güven veriyor.

Life is Good: LG Electronics

Beyaz eşya, televizyon, akıllı telefon başta olmak üzere geniş elektronik ürün çeşitliliği ile hayatınızın her köşesinde bulunan LG Electronics, hayatı güzelleştiren yetenekleri ile tüketici elektroniğinde dünya lideri olmaya devam ediyor. Günlük yaşamı daha pratik ve eğlenceli hale getiren LG, “Senden Öğreniyorum” ilkesi ile insan hayatına fayda sağlayacak ürünler için tüm gücüyle AR-GE çalışmalarını sürdürüyor.

Geniş Hacim, Kolay Depolama

383 litrelik soğutucu ve 147 litrelik dondurucu hacmine sahip olan LG Buzdolabı, brüt 530 litrelik dev hacmiyle tüm yiyeceklerinizi rahatlıkla koruyor. Şık tasarımıyla dikkat çeken LG, çıkartılabilir buz tepsisi sayesinde daha fazla genişlik imkânı tanıyor. Moving Ice Maker özelliği ile dondurucu kısmına daha çok ihtiyaç duyulduğunda, buz tepsisi kolaylıkla çıkarıp taşınabiliyor.

 

* Lütfen yetkili servisten önce ürün ambalaj ve kutusunu açmayınız. Yetkili servis gelmeden kutuyu açmanız durumunda ürün garanti dışı kalacaktır.
 
Her Zaman Eşit Soğutma
Her zaman sabit ve eşit soğutma, tazeliğin temel göstergesidir. LINEAR Cooling™ sıcaklık dalgalanmasını ±0,5℃ aralığında tutar.
Her Yerde Eşit ve Hızlı Soğutma
LG DoorCooling+™, geleneksel soğutma sistemine göre iç sıcaklıklarda daha eşit serinlik ve daha hızlı soğutma sağlar.
İç kısım ve bölmenin kapı tarafı arasındaki sıcaklık farkını önemli ölçüde azaltır.
Hygiene Fresh™
5 Adımda Tazelik ve Ferahlık
Doğal malzemelerden üretilmiş dört aşamalı filtre sistemi, harici fanı ve ince tasarımıyla yiyeceklerinizi daha taze ve sağlıklı hale getirmek için tasarlandı.
Zamanınızı Buz Çözmek İçin Harcamayın
Fresh 0 Zone, 0°C civarında bir sıcaklıkta kontrol edilir ve pişirme öncesinde zaman alan buz çözme süresini ortadan kaldırır.
Verimli Enerji Tasarrufu
LG’nin Inverter Lineer Kompresörü sayesinde, geleneksel kompresörlere göre daha az bileşen kullanarak verimlilik konusunda pazar lideridir. Bu nedenle, Inverter Lineer Kompresörde daha az sürtünme noktası bulunur ve dolayısıyla daha az gürültü söz konusudur.

Hızlı Teslimat

Saat 14:00’a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoda

Müşteri Hizmetleri

Saat 10:00 ile 22:00 08504440444

Güvenli Alışveriş

Adres bilgilerinizi kaydedin. Güvenli alışveriş yapın.

Kolay İade

Aldığınız ürünü iade etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı.