dortelma.com
Miele CS 7632 FL SmartLine Teppanyaki İndüksiyonlu Ocak
  • Miele CS 7632 FL SmartLine Teppanyaki İndüksiyonlu Ocak #1
  • Miele CS 7632 FL SmartLine Teppanyaki İndüksiyonlu Ocak #2
Miele » Miele CS 7632 FL SmartLine Teppanyaki İndüksiyonlu Ocak
Yorumlar (0)
Stokta Var
Barkod:
  • Favori Ürünlerinize Ekleyin
  • Fiyatı düşünce haber ver

Miele CS 7632 FL SmartLine Teppanyaki İndüksiyonlu Ocak

SmartLine Tasarım

Bakımı kolay cam seramik: Cam seramikler çok kolay temizlenebilir. Pürüzsüz yüzey sayesinde sıçramalar ve diğer kirlenmeler hızlı olduğu kadar kolay bir şekilde giderilebilir. İndüksiyonlu ocakların yüzeyi oldukça soğuk kaldığından herhangi bir yanma tehlikesi bulunmaz ve temizleme işlemi daha da kolaylaştırılır.

Isı göstergesi: Miele ocaklarının tamamı bir kalan ısı göstergesine sahiptir. Bu gösterge, hala sıcak olan ocağa dokunmamanız veya üzerine bir şey yerleştirmemeniz gerektiğini hatırlatır. Kalan ısıyı etkili bir şekilde kullanarak enerji tasarrufu sağlamanıza yardımcı olur.

Hatırlama (ReCall) Fonksiyonu: Yanlışlıkla ocağı kapattınız ve hemen farkına varmadınız? 10 saniye içerisinde tekrar başlattığınızda, önceden ayarladığınız tüm güç kademeleri ve zaman ayarları olduğu gibi korunur. Pişirme işleminize engellenmeden devam edebilirsiniz.

Stop & Go Fonksiyonu: Kapı mı çalıyor? Ocakların hepsi Stop&Go fonksiyonu sayesinde güç kademesi 1 seviyesine düşürülebilir. Bu sayede yemeğin yanmasından korkmanıza gerek yok ve kısa süreliğine başından ayrılabilirsiniz. Ocağın başına döndüğünüzde, yeniden düğmeye basarak bir önceki güç kademelerini tekrar etkinleştirebilirsiniz.

İz Bırakmaz: Bir tıklamayla ocağın kullanımını 20 saniyeliğine kilitlemek mümkün. Tüm ayarlar olduğu gibi kalır. Zaman net görülebilir bir şekilde zamanlayıcıda ilerler. Pişirme kaplarının yerlerinin değiştirilmesi ve ocağın temizlenmesi ayarları değiştirmeden de kısıtlamasız mümkün.

Sıcak Tutma: Bu fonksiyon sayesinde her miktarda yemekleri optimum şekilde sıcak tutabilirsiniz. Akıllı tencere tabanı sıcaklığı izleme özelliği sayesinde yemekler servis edilebilir şekilde yanmadan sıcak tutulur. Bu sayede menünün geri kalanına odaklanabilirsiniz.

Zamanlayıcı: Ocağınızın zamanlayıcısı ile günlük görevlerinizin üstesinden gelmek çocuk oyuncağı. Modele bağlı olarak pişirme alanları için süre girebilir ve otomatik olarak kapanmalarını sağlayabilir veya kısa süreli alarmı tamamen fonksiyonlardan bağımsız bir şekilde kullanabilirsiniz.

Özel Programlama: Ocakların tamamı kolay bir şekilde bireysel ihtiyaçlara uygun olarak ayarlanabilir. Bu sayede, örneğin sensör düğmelerinin tepki hızı değiştirilebilir

Hızlı Teslimat

Saat 14:00’a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoda

Müşteri Hizmetleri

Saat 10:00 ile 22:00 08504440444

Güvenli Alışveriş

Adres bilgilerinizi kaydedin. Güvenli alışveriş yapın.

Kolay İade

Aldığınız ürünü iade etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı.