dortelma.com
Miele DA 6698 D BRWS Beyaz Duvar Tipi Davlumbaz
  • Miele DA 6698 D BRWS Beyaz Duvar Tipi Davlumbaz #1
  • Miele DA 6698 D BRWS Beyaz Duvar Tipi Davlumbaz #2
  • Miele DA 6698 D BRWS Beyaz Duvar Tipi Davlumbaz #3
Miele » Miele DA 6698 D BRWS Beyaz Duvar Tipi Davlumbaz
Yorumlar (0)
Stokta Var
Barkod:
  • Favori Ürünlerinize Ekleyin
  • Fiyatı düşünce haber ver

Miele DA 6698 D BRWS Beyaz Duvar Tipi Davlumbaz

Aile tasarımı - Ankastre cihazları nesli 6000 için uygun

Yüksek performanslı - 730m3/h güç kademesinde

A++ sınıfı, Enerji tasarruflu ve sessiz - güçlü ECO-Motor

Huzurlu sessizlik - Miele akustik paketi

Led Aydınlatmalı

Dokunmatik

898 X 85 X 598 mm ( G X Y X D)


Miele Clean Cover: Yağ filtresinin arkasında Miele CleanCover bulunur: Keskin metal kenarlar ve elektrikli parçalar yerine burada sadece kapalı ve düz bir yüzey bulunur. Bu parça çok kolay temizlenebilir özelliktedir ve sizi kablo ile motor parçalarına karşı korur. Miele'nin sunduğu ayrıntılı konfor ve güvenlik fark yaratır.

Sessiz: Etkili ve çok sessiz. Aspiratör, baca ve davlumbaz gövdesi özel sönümleyici matlar ile donatılmıştır ve etkili bir izolasyona sahiptir. Böylelikle yüksek hava performansında da normal bir sohbete devam edilebilmektedir.

Teleskopik baca: Miele duvar ve ada davlumbazları pişirme bölgesine uygun olarak istenen yüksekliğe monte edilebilir.

Teleskopik duvar sac kaplaması: Miele duvar davlumbazları sadece bir yapı parçası ile pişirme bölgesine uygun olarak istenen yüksekliğe monte edilebilir. Sonrasında, duvardaki pürüzler üç boyutlu ayarlama seçeneği ile dengelenir.


Emniyet Camı: Herhangi bir durumda: Camın kırılması durumunda keskin kenarlar olmayacak şekilde küçük parçalara ayrılır.

Yüksek Performans: Miele davlumbazları hem yüksek kaliteli hem de çift taraflı çeken radyal fanlar sunar. Büyük güç üreten bu parçalar yüksek hava akışı ve optimum çekiş gücü sağlar. Ürettikleri yüksek güce rağmen bu fanlar sessiz çalışır.

Active AirClean Filtre: Miele davlumbazlar, turbo için yağ filtresinin yanı sıra Active AirClean filtresinden de faydalanır. Bu Miele filtresi kokuları etkili ve uzun süreli bertaraf edebilir.

Çelik-Metal yağ filtresi: Miele davlumbazlar 10 katmanlı bir çelik metal filtre ile donatılmıştır. Kaplama ve filtre çerçevesi yüksek kaliteli çelik. Bulaşık makinesinde kolaylıkla yıkanan yağ filtresinde görünür renk solmaları meydana gelmez. Miele yağ filtreleri bu sayede uzun süre yüksek kaliteli görünür.

Güvenlik Kapatması: Davlumbaz 10 saat sonra otomatik olarak kapanır. Bu sayede hata yapsanız bile maksimum güvenlik sunulur.

Tek Katmanlı Emniyet Camı: Cam ve çelik malzeme kombinasyonuna sahip Miele davlumbazlar, tek camlı bir emniyet camı ile donatılmıştır. Kırılma durumunda kesin kenarlar olmayacak şekilde küçük parçalara ayrılır. Gördüğünüz üzere: Miele beklenmedik durumlarda bile maksimum güvenlik sunar.

Almanyada Üretim & El işçiliği: Miele davlumbazların neredeyse tamamı Arnsberg'de geliştiriliyor ve büyük ölçüde el işçiliğiyle üretiliyor. Tüm davlumbazlar eşsizdir. Tüm üretim aşamalarında titiz el işçiliği uygulanmakta: Bükme, kaynak ve zımpara Çalışanların angajmanı, bilgi birikimi, yaratıcılığı ve tutkusu Miele'nin pazar başarısına büyük katkı sağlamaktadır.

Kusursuz işçilik: Miele davlumbazlar yüksek kaliteli kaynak edilmiş ve zımparalanmış bir davlumbaz gövdesine ve çelik bacaya sahiptir. Miele davlumbazların kalitesi daha ilk görüşte büyüler: Miele davlumbazların vazgeçilmez özellikleri arasında kesin hatlar ve kusursuz bağlantılar yer alır. Mükemmelliğin keyfini sürün!

Led Projektör: Göz ve çevre için LED projektörler öne çıkar. Bir Miele LED projektörü sadece 3 veya 4,5 W tüketir ve bu şekilde çok elektrik tasarruf eder. Miele LED'leri ocağı sıcak, doğal renklerde her yeri eşit aydınlatır.

Sonradan Çalıştırma: Otomatik fan süresini uzatma fonksiyonu sayesinde pişirme esnasında meydana gelen ve pişirme sonrasında da mutfakta bulunan tüm kokular yok edilir. Davlumbaz 5 veya 15 dakika sonra otomatik olarak kapanır.

Filtre Göstergesi: Miele davlumbazınızda bulunan yağ veya aktif karbon filtresi dolması durumunda, kırmızı LED ışığı yanmaya başlar. Bu durumda filtre en kısa zamanda değiştirilmesi gerekir. Filtrenin fabrika ayarlı kullanım süresini bireysel olarak değiştirebilirsiniz: Yağ filtresi temizleme göstergesi 20, 30, 40 veya 50 saat olarak ayarlanabilir, aktif karbon filtresi değişimi ise 120, 180 veya 240 saat olarak ayarlanabilir.

Con@ctivity 2.0/3.0 = 
Düşük enerji tüketimi karşılığında daima optimum buhar ve koku çekimi: Bir Miele davlumbazı, Con@ctivity 2.0 otomatik fonksiyonuyla donatılmışsa işlem tamamen otomatik gerçekleştirir. Çünkü Miele Con@ctivity 2.0 sayesinde davlumbaz pişirme alanıyla iletişim kurabilir. Con@ctivity 2.0 pişirme alanında gerçekleşenlere ait bilgileri alır ve bunları davlumbazın fan kontrol birimine iletir. Miele davlumbazınız bu sayede otomatik olarak doğru çalışma kademesini ayarlar ve optimum oda kliması sunar. Bu sayede tamamen pişirme sürecine odaklanabilirsiniz. Davlumbazı kapatmanız bile gerekmez. Otomatik bir süre uzatması sonunda davlumbaz otomatik olarak kapanır ve böylece enerji tasarrufu sağlanır. Ayrıca, davlumbazı manuel olarak da ayarlayabilirsiniz.Pişirme alanı ve davlumbaz arasındaki iletişim telsiz teknolojisiyle kumanda edilir. Davlumbaz fabrikada telsiz modülü ile donatılmıştır ve bir Miele pişirme alanı için gereken iletişim modülü de davlumbazın teslimat kapsamına dahildir. Con@ctivity 3.0 fonksiyonunda davlumbaz ile ocak arasındaki iletişim WLAN ile sağlanır. Con@ctivity 3.0 fonksiyonu kullanımında buhar çekişi, MobileControl sayesinde ayrıca Miele@mobile App uygulaması ile kumanda edilebilmektedir.

Miele Bireysel: Müşteri istekleri Miele'de en yüksek önceliğe sahiptir. Tasarım tercihleri, havalandırma uzunlukları, ortam koşulları, pişirme alışkanlıkları, cihaz ölçüsü ve özel istekler – Miele davlumbazlar çok geniş bir yelpazeye sahiptir. İstek üzerine baca uzunluğunu, davlumbaz genişliğini ve derinliğini kendi ihtiyacınıza göre belirleyebilirsiniz. Ayrıca davlumbazları istediğiniz RAL renginde sipariş edebilirsiniz.

Tasarım: Miele, her türlü gereksinime uygun birçok farklı tasarım ve fonksiyon donanımları sunan davlumbaz seçenekleri sağlıyor. Miele davlumbazlar özel olduğu kadar sade özelliktedir. Karakteristik, fonksiyonel ve zamana karşı koyan tasarım.

Güç Kademesi kapatma: Güç kademesi özellikle kısa süreli acil ihtiyaçlar için çok yüksek çekim gücü sunmaktadır. Örneğin yemeklerin yanması sonucu oluşan güçlü buhar veya kokuyu gidermek için. Yoğun kademe, fanın 5 dakika sonra otomatik olarak kademe 3'e geri gelecek şekilde programlanabilir. Bu sayede enerji sarfiyatı önlenmiş olur.

EcoMotorBir davlumbazın kalbi motorudur. Miele'de kısmen standart motorlara kıyasla %70'e kadar daha fazla enerji tasarrufu sağlayan ECO motorları kullanılır. Ayrıca son derece sessiz ve aynen diğer Miele davlumbazlarındaki motorlar gibi de yüksek performanslıdır.

Geri Tepme Klapası: Tüm cihazlar ile birlikte verilen geri tepme klapası sayesinde mutfağa herhangi bir soğuk veya sıcak hava akımı oluşumu önlemlenmektedir. Davlumbazınızın fanı üzerinde bulunan havalandırma bağlantısına yerleştirilen bu parça sayesinde boru sistemi arasında bulunan açıklık kapatılır


Hızlı Teslimat

Saat 14:00’a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoda

Müşteri Hizmetleri

Saat 10:00 ile 22:00 08504440444

Güvenli Alışveriş

Adres bilgilerinizi kaydedin. Güvenli alışveriş yapın.

Kolay İade

Aldığınız ürünü iade etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı.