dortelma.com
Miele KMDA 7774 FL Entegre Aspiratörlü İndüksiyonlu Ocak
  • Miele KMDA 7774 FL Entegre Aspiratörlü İndüksiyonlu Ocak #1
  • Miele KMDA 7774 FL Entegre Aspiratörlü İndüksiyonlu Ocak #2
  • Miele KMDA 7774 FL Entegre Aspiratörlü İndüksiyonlu Ocak #3
  • Miele KMDA 7774 FL Entegre Aspiratörlü İndüksiyonlu Ocak #4
Miele » Miele KMDA 7774 FL Entegre Aspiratörlü İndüksiyonlu Ocak
Yorumlar (0)
Stokta Var
Barkod:
  • Favori Ürünlerinize Ekleyin
  • Fiyatı düşünce haber ver

Miele KMDA 7774 FL Entegre Aspiratörlü İndüksiyonlu Ocak




Miele CleanCover
Yağ filtresinin arkasında Miele CleanCover bulunur: Keskin metal kenarlar ve elektrikli parçalar yerine burada sadece kapalı ve düz bir yüzey bulunur. Bu parça çok kolay temizlenebilir özelliktedir ve sizi kablo ile motor parçalarına karşı korur. Miele'nin sunduğu ayrıntılı konfor ve güvenlik
 
Çelik Metal Yağ Filtresi: Miele davlumbazlar 10 katmanlı bir çelik metal filtre ile donatılmıştır. Kaplama ve filtre çerçevesi yüksek kaliteli çelik. Bulaşık makinesinde kolaylıkla yıkanan yağ filtresinde görünür renk solmaları meydana gelmez. Miele yağ filtreleri bu sayede uzun süre yüksek kaliteli görünür.

Longlife Air Clean Filtre: 
Fırındaki yenilenebilir uzun ömürlü taş kömürü malzemeden aktif karbon filtre petek gövde sayesinde kokular etkili şekilde yok edilir.
***Bacasız Kullanım Tercih Edilecek İse ayrıca DKF 1000R Karbon Filtre alınması gerekir.

 
Güvenlik Kapatması: Tüm güç kademeleri için maksimum çalışma süresi belirlenmiştir. Ocak beklenmedik bir şekilde uzun süre boyunca aynı güç kademesinde ısıtılması durumunda otomatik olarak kapatılır.

Kilitleme Fonksiyonu: Kilitleme fonksiyonu, pişirme işlemi esnasında yanlışlık güç kademesinin değiştirilmesini önler. Çalıştırma kilidi ise cihazın yanlışlıkla ve izinsiz olarak, örn. çocuklar, çalıştırılmasını önler. Bu fonksiyon, pişirme alanı kapalı durumdayken etkinleştirilebiliyor.

Aşırı ısınma termiği ve hata denetimi: Ocakların tamamı bir aşırı ısınma termiği ile donatılmıştır. Aşırı yüklenmeler söz konusu olduğunda cam seramik veya diğer yapı parçaları fazla ısınmadan önce ocaklar otomatik olarak kapatılır. Kumanda yüzeyi üstünde bir nesne veya sıvı bulunması durumda da ocak otomatik olarak kapanır. Bu sayede istenmeyen ayarlamalara karşı her zaman korunursunuz.

Con@activity 2.0Con@ctivity 2.0 ile tamamen yemek pişirme keyfine odaklanabilirsiniz. Çünkü davlumbaz ve pişirme alanı birbiriyle iletişim kurar. Pişirme alanı ayarları davlumbazın elektroniğine aktarır ve bu da fan kademelerini otomatik ayarlar. Sonrasında davlumbazı kapatmayı düşünmenize gerek yok. Tüm Miele "TwoInOne" pişirme alanları standart olarak Con@ctivity 2.0 ile donatılmıştır.

PowerFlex İndüksiyonuPowerFlex pişirme bölgeleri çok yönlü ve esnektir. Tekli pişirme gereçleri, çok büyük tencereler veya tavalar: Her şey sorunsuzca kullanılabilir. 7,3 kW'ye kadar Booster güç ile rakipsiz hız benzersizdir. PowerFlex aynı zamanda Miele TwinBooster teknolojisini de kapsar.

TwinBooster: Hızlı ön pişirme sunan konsantre güç! İndüksiyon gücünün bağımsız olarak ayarlanmasını sağlayan Miele'ye özel TwinBooster özelliği sayesinde pişirmek artık çok esnek. İhtiyaç duyduğunuzda iki ocağı birleştirerek tek bir pişirme alanı yaratabilirsiniz

Sıcak tutma: Bu fonksiyon sayesinde miktarına bakmaksızın yemekleri optimum şekilde sıcak tutabilirsiniz. Akıllı tencere tabanı sıcaklığı izleme özelliği sayesinde yemekler servis edilebilir şekilde yanmadan sıcak tutulur. Bu sayede menünün geri kalanına odaklanabilirsiniz.

Smart Select: Güç kademeleri ve süreler, doğrudan her pişirme alanı için ayarlanabiliyor.

Stop & Go: Kapı mı çalıyor? Stop&Go fonksiyonu sayesinde tüm ocaklar güç kademesi 1 seviyesine düşürülebilir. Bu sayede yemeğin yanmasından korkmanıza gerek yok ve kısa süreliğine başından ayrılabilirsiniz. Pişirme alanına döndüğünüzde, yeniden düğmeye basarak bir önceki güç kademelerini tekrar etkinleştirebilirsiniz.

İz bırakmaz: Bir tıklamayla pişirme bölgesinin kullanımını 20 saniyeliğine kilitlemek mümkün. Tüm ayarlar olduğu gibi kalır. Zaman net görülebilir bir şekilde zamanlayıcıda ilerler. Pişirme kaplarının yerlerinin değiştirilmesi ve pişirme bölgelerinin temizlenmesi ayarları değiştirmeden de kısıtlamasız mümkün.

Recall Fonksiyonu: Yanlışlıkla pişirme alanını kapattınız, ancak hemen farkına vardınız. 10 saniye içerisinde tekrar başlattığınızda, önceden ayarladığınız tüm güç kademeleri ve zaman ayarları olduğu gibi korunur. Pişirme işleminize engellenmeden devam edebilirsiniz.

Zamanlayıcı: Pişirme alanınızın zamanlayıcısı ile günlük görevlerinizin üstesinden gelmek çocuk oyuncağı. Modele bağlı olarak pişirme bölgeleri için süre girebilir ve otomatik olarak kapanmalarını sağlayabilir veya kısa süreli alarmı tamamen fonksiyonlardan bağımsız bir şekilde kullanabilirsiniz.

Kişiselleştirme imkanı: Pişirme bölgelerinin tamamı kolay bir şekilde bireysel ihtiyaçlara uygun olarak ayarlanabilir. Bu sayede örn. sensör düğmelerinin tepki hızı değiştirilebilir.

Tencere Algılama: Bir pişirme bölgesinde zaten pişirme kapları bulunuyorsa, ocak açıldıktan hemen sonra rakam demeti otomatik olarak etkinleşir. Böylelikle ocağın manuel olarak etkinleştirilmesine gerek kalmaz

Eco-Motor: ECO-Motor doğru akımla çalışır ve normal motorlara kıyasla %70'e kadar enerji tasarrufu sağlar. Bu teknoloji sayesinde oldukça sessiz çalışır ve Miele'de kullanılan tüm fanlardaki gibi güçlüdür.

Hızlı Teslimat

Saat 14:00’a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoda

Müşteri Hizmetleri

Saat 10:00 ile 22:00 08504440444

Güvenli Alışveriş

Adres bilgilerinizi kaydedin. Güvenli alışveriş yapın.

Kolay İade

Aldığınız ürünü iade etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı.