dortelma.com
TP-LINK HS100 Kablosuz Akıllı Priz
  • TP-LINK HS100 Kablosuz Akıllı Priz #1
  • TP-LINK HS100 Kablosuz Akıllı Priz #2
  • TP-LINK HS100 Kablosuz Akıllı Priz #3
  • TP-LINK HS100 Kablosuz Akıllı Priz #4
  • TP-LINK HS100 Kablosuz Akıllı Priz #5
TP-LINK » TP-LINK HS100 Kablosuz Akıllı Priz
Yorumlar (0)
Stokta Var
Barkod:
  • Favori Ürünlerinize Ekleyin
  • Fiyatı düşünce haber ver

TP-LINK HS100 Kablosuz Akıllı Priz

Dünyanın neresinde olursanız internetin olduğu her ortamdan TP-LINK HS100 kablosuz akıllı priz ile prizlerinizi dilediğiniz gibi yönetebilirsiniz. Akıllı telefonunuzun ekranından ister kapatmayı unuttuğunuz elektrikli ev eşyalarınızı kapatabilir, isterseniz de cihazlarınızı zaman ayarlı olarak çalıştırabilirsiniz.  

TP-LINK HS100 Kablosuz Akıllı Priz Özellikleri Günlük Yaşamınızı Kolaylaştırır

-Ütüyü prizde unutup evden çıkmak, TP-LINK HS100 kablosuz akıllı priz ile sizin için korkunç bir senaryo olmaktan çıkar.Kurulumu kolay kablosuz akıllı prizler sayesinde, nerede olursanız olun internet üzerinden evde bulunan ev eşyalarınıza bağlanabilir ve elektrik bağlantısını kesebilirsiniz.  

-TP-LINK HS100 kablosuz akıllı priz sayesinde yatağınızdan çıkmadan akıllı telefonunuzla ışıkları ya da çalışan elektronik eşyalarınızı kapatabilirsiniz. Işıklar açıkken uyuyakalmaktan şikayetçiyseniz TP-LINK HS100 kablosuz akıllı prizi istediğiniz saate ayarlayıp cihazların otomatik kapatabilirsiniz. 

-TP-LINK HS100 kablosuz akıllı priz modelleri zaman planlaması yaparak güneş doğduğunda ışıkların kapanmasını, ev aletlerinizi önceden ayarlayarak istediğiniz saatte çalıştırmanızı ya da kapatmanızı sağlar. Böylece enerji tasarrufu yapabilirsiniz. 

-TP-LINK HS100 kablosuz akıllı priz, sadece ev kazalarını önlemekle kalmaz. Evde olmadığınız zaman evde biri olduğu görüntüsü vermek için farklı zamanlarda cihazlarınızı açıp kapatarak ev güvenliğinizi sağlar.

Teknik Özellikler 

Polikarbon malzemeden üretilen TP-LINK HS100 kablosuz akıllı priz; 100.3 x 66.3 x 77 mm boyutlara ve 131.8 gr ağırlına sahiptir. Kablosuz priz üzerinde güç butonu ve ayar butonu bulunur. Çalışma sıcaklığı 0 ° C ile 40 ° C arasındadır.

Kutu içeriğinde TP-LINK HS100 Kablosuz Akıllı Priz ve kullanım kılavuzu yer alır. Cihaz akıllı telefonlarla kablosuz olarak senkronize olur. Android 4.1 ve üstü, iOS 8 ve üstü sürümler ile uyumludur. Sesinizi kullanarak akıllı prize  bağlı cihazlarınızı yönetmenizi sağlayan Amazon eko cihazıyla uyumludur.

TP-LINK Hakkında

1996 yılında kurulan TP-LINK, kablosuz ağ teknolojileri denildiğinde akla gelen ilk markalar arasında yer alır . Modem, Router, IP kamera, Powerline adaptörler, Print Server'lar, medya çeviriciler ve ağ adaptörleri gibi ürünler başta olmak üzere birçok teknolojik ürün üzerinde çalışır. 

128’den fazla ülkede satış yapan TP-LINK şirketinin, dünya genelinde yüz milyonlarca kullanıcısı bulunur. Tüm ürünlerinin geliştirmesini ve üretimini kendi fabrikalarında yapan şirket, kablosuz ağ sektöründe yüzde 35’in üzerinde bir pazar payı ile dünya lideri konumundadır.

 

  • Nerede internetiniz olursa olsun telefonunuzda bulunan kaza uygulaması ile Akıllı Fiş cihazlarını kontrol edebilirsiniz.
  • Akıllı fiş zaman planlaması yaparak otomatik güç elektroniğini çalıştırarak, güneş doğduğunda ışıkların kapatılmasını ayarlar.
  • Evde olmadığınız zaman biri evde görüntüsü vermek için farklı zamanlarda cihazlarınızı açar.
  • Amazon eko (ayrı satılır) sesinizi kullanarak akıllı fişe bağlı cihazlarınızı yönetmenizi sağlar.
Akıllı fişlerin kurulumu kolay ve dünyanın herhangi bir yerindeyken evde bulunan ev elektronik aygıtlarını telefonunuzla yönetmeninizi sağlar.
Yataktan çıkmadan akıllı telefonunuzla ışıklarınızı ve diğer elektronik aygıtlarınızı kolayca kapatabilirsiniz veya akıllı priz ile gece yarısına ayarlayarak otomatik olarak kapatabilirsiniz.
Akıllı prizler geri sayım sayacı özelliği ile ev aletlerini otomatik olarak ayarlanan zamandan önce kapatarak rahatlamanızı sağlar.

Akıllı Erişim
nerede internetiniz olursa olsun telefonunuzda bulunan kaza uygulaması ile Akıllı Fiş cihazlarını kontrol edebilirsiniz.

Planlama
Akıllı fiş zaman planlaması yaparak otomatik güç elektroniğini çalıştırarak, güneş doğduğunda ışıkların kapatılmasını ayarlar.

Dışarı
Evde olmadığınız zaman biri evde görüntüsü vermek için farklı zamanlarda cihazlarınızı açar.

Kolay Kurulum
Akıllı telefonunuzla Ücretsiz Kasa uygulaması ile akıllı prize ve internet ağınıza bağlanarak kontorlunu sağlayabilirsniz.
TP-LINK Hakkında
1996 yılında kurulan TP-LINK, bugün 21 binin üzerinde çalışanı ile ağ (network) ürünleri konusunda üretim yapan küresel bir şirkettir. 33 denizaşırı ofisi ve distribütörlükleriyle 128’den fazla ülkede satış yapan şirketin, dünya genelinde yüz milyonlarca kullanıcısı bulunuyor. Modem, Router, IP Kamera, Powerline Adaptörler, Print Serverlar, Medya Çeviriciler ve Ağ Adaptörleri ürün gruplarında, güçlü AR-GE, efektif üretim ve katı kalite politikası ile ödüller kazanan ürünler sunmaya devam etmektedir.

Tüm ürünlerini kendi fabrikalarında A’dan Z’ye üreten şirket, cirosunun yüzde 8’inden fazlasını Ar-Ge’ye ayırmaktadır. IDC verilerine göre kablosuz ağ (WLAN) pazarında yüzde 35’in üzerinde bir pazar payı ile dünya lideri olan şirket, 2013 yılında cirosunu 1.9 milyar dolara çıkarmıştır.

Ayrıntılı Bilgi İçin: www.tp-link.com.tr

Hızlı Teslimat

Saat 14:00’a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoda

Müşteri Hizmetleri

Saat 10:00 ile 22:00 08504440444

Güvenli Alışveriş

Adres bilgilerinizi kaydedin. Güvenli alışveriş yapın.

Kolay İade

Aldığınız ürünü iade etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı.